dagen :)

hej :)
jag har varit i skolan, och sen t vårdcentralen vid 10 så slapp lite lektion ;)
sen hängde cecilia med mig hem och så hoppade vi och spelade yatzy, sen ringde vi Amina och så stack vi tre t mcdonalds och på vägen träffade vi emil,jesper och munib :D
vi åt glass, och drack läsk.... hehe. sen var vi där en timma, och sen cykla jag och amina tsm hem och cecilia bor ju åt andra hålet så hon ykla ju ensam hem och vi träffade, Genc,emin,djelon,arbetino eller nått och två till på vägen hem så var vi där typ en halv timma ? eller nått sen cykla vi hem :)
ikväll blire gäster puss puss


sorry :o

hej :D
förlåt att jag nt blogga igår eller förrgår? eller iag igår :)
jag var lite upptagen igår för min kära broder fyllde 15 år, och vi fira han och så hade jag första Östervi tränningen :)
men idag har jag varit hos Jennie efter skolan, och vi tog på oss tuffa peruker och gjorde en grym video vi dansade t en tupp låt ::D och sånt där lägger upp senare tror jag nån gång iaf :) igårkväll vid typ halv 9 så gick jag ut och hoppa studsmatta och jag kunde göra en framåtvolt men inte landa på fötterna och nu kan jag det :) azzume :D awesome* men jag tyckte det var fräckt ! hehe
dom där bilderna jag tjatat om kmr imon, borde dom göra iaf :) imon kväll ska vi ha underbara gäster Anna och elin :)
Anna är lika gammal och är awesome :) ord i repris :D
ps. jag och jennie tog lite ' brun utan sol' tyckte d va tufft !!
och juste evelinas blogg design är jag nt klar med för att d har varit så fint väder så jag sitter nt och geekar datan när man kan sola,shoppa, amigos... aa och nått mer :)


dagen

hej söötnoosar !
jag har varit i skolan idagb första dan efter påskLoveT -_-
när jag kom hem så gick jag ut på balkongen och solade och spelade yatzy med mormor :D
jag gick in halv 6 för att äta och nu ska jag snart gåin i en dush (stavning)
bild på hanna och jag :)


kompisar

hej alla sööta !
nu har jag kommit hem från Hanna :)
igår när jag kom t Hanna så gick vi ut med Nisse och då roppade Bea på oss att vi skulle komma och då gick vi det och då var bea, Elin och Frida, vi cykla t time och sen t skolan i tvååker, och bea stack vid 21 från time och vi fyra stack då t skolan och stack hem vid 22 :) sen hade jag och hanna bara lite mysigt, och vi åt kvällsmat 23.45 :))
sen vakna vi och fixa oss och hennes rum, vi gick ut i trädgården och tog lite kort och lekte m nisse, sen vid 12 kom Johan och så gick vi t skolan och så.. sen så följde dom mig till mammas jobb och så åkte jag hem :)
nu sitter jag och bloggar med Busan :)


dagen :@

heej alla sööta !
idag har jag solat sen 11.30 till 16.45 typ :)
imon vaknar man anntingen brun eller röd som en tomat :/
hoppas på brun, jag hade nämligen ingen solskyddsfaktor på mig och jag sommnade, nu ska jag t hanna :)


gårdagen :)

hej alla gulliga :)
igår blogga jag typ inget, för att jag satt på en motorcykel i 5 timmar sammanlagt, jag och pappa åkte till mysiga växjö på landet där min kära mormor bor. Vi fikade och åt och så lekte jag och robin med Thea och Ludde (hundar) och min mormor skulle gå in till sig och laga mat så jag hängde med och ville kela med Pella(hennes katt) men han är ju så rädd och tråkig :/ men SÖT !
iaf vi åkte hem vid 3 tiden på eftermiddan och kom hem halv 6 och då hoppade jag in i dushen och fixa mig sen när vi kom dit (till gästerna vi skulle till) så hade vi typ inget att göra så jag anna,linnea och elin hoppade studsmatta och sen när vi ätit så mötte barnen vuxna på brännboll och vi vann såklart :) vi barn typ hoppade studsmatta klappade hästarna, jag och anna  lekte typ fjortisar typ halva kvällen skit kul ju ! vi pratade som vi var reetards och ja massa sånt, linne robin,filip åkte hem vid halv 1 kanske och jag, jonatan stannade med anna och elin och vi snurrade och blundade så man typ ramla på studsmattan för dom har sånt där nät och då snurrar man typ i nån och ramlar och så kommer nån och ramlar över än själv :) KUL " :)
idag ska jag sova över hos Hanna :) <3


gårdagen och småland ;D

hej alla sötnosar !
igår vaknade jag ochstack till robin hämtade Ludde vi och mammi och pappi gick en runda t hajen och tillbaks,  sen så ringde cicci, sminka mig, byte om osv och då gick jag, johanna,nikki,cicci och mina t hajen och dom köpte glass och jag köpte en center och en plopp, sen stack vi till Mcdonalds och då köpte jag en Mcflurry daim.. mums ;)
och så var vi där i typ  1h och 3 min. Sen stack cicci hem och vi fyra stack t mig, och då satte vi på vattenspridaren och hoppade studsmatta i bikini typ i 3 timmar, sen ringde vi pappi och fråga om vi fick bada i jacuzzin, och d fick vi och dom tre hade aldrig gjort d förut, så dom blev as glada :D och dom stack typ vid halv 9.
nu ska jag t småland :)


vatten :)

hej alla söta !
jag har varit med Cecilia men hon har stuckit, och mina,johanna och nikki har varit med och nu är jag med dom tre, och vi ska ut och sätta på vattenspridaren :D
och så ska jag krama Kevin !! :DD<3


kort inlägg :)

hej alla sötnosar !
Sitter här med Malin och Elvira :D
vi ska gå ut typ nu...
lite bilder :)
mALIN JAG eLVIRA


snabbt inlägg :)

hej !
nu har jag precis dushat smörjt in mig med kräm,parfym osv. och klätt på mig kvälls looki kmr på bild i inlägget senare :)
jag har fått lösen till eves blogg så om jag hinner sminka mig, fixa naglarna och fixa håret så börjar jag så smått med designen, shiit vad jag är tag´gad ska bli spännande ;D
kvällens looki :
Lite ego också :)
jag var ju nt klar när jag börja med inlägget så d va drf d stog att jag skulle hoppa in i duchen eller vad jag nu skrev ;)
får la gå ner och prata med dom små flickorna :D


Evelina, Gaston och guidevisning :)

hej sötnoosar!
Jag ska strax ladda upp bilder från min våning :)
jag sa ju att jag skulle städda idag, men efetr jag hade ätit igår sa mamma att du lika bra kan göra d nu när jag nt hade nått att göra. Så jag började dammsuga, damma, byta lakan, byta dukar, byte ut ljusen, och lite så. och så var jag klar ungefär halv 9 igår kväll. och då åt jag mammi och pappi glass, och sen ringde Robin och då stack jag ut med han och Ludde, vi tog en cykel tur runt fästningen och sen var vi ute lite sen stack dom och jag gick in, och då började jag leta efter en SYSTEMKAMERA, som jag så gärna vill ha !! alla har typ det, förutom jag. :(
Inatt så sov Busan hos mig, jätte mysigt ! :) Nu är jag så sugen på att fixa Evelinas blogg som är här:
Tryck på bilden för att komma till hennes blogg !

jag har ingen annan bild på henne så det får bli bildrepris :)
Ikväll ska vi ha gäster, barnen är Elvira som är ett jobbigt småbarn... och så är det mammas gamla kompis barn som jag aldrig träffat men hon går antingen i 3 eller 4 asså årskurs, hoppas 4:an. Och så äre såklart Jonatan min broder :)
fast han kmr bara sitta och geeka sitt xbox som vanligt -_-


Den här texten som malin skrivit om sin underbart fina hund,  det fick mig att få tårar i ögonen,om det skulle hända buisan så vet jag inte vad jag skulle gjort... hon är min halva själ, hon finns där om man mår dåligt eller om man bara vill ha nån att krama som nt är ens föräldrar.. och hin är så underbar, så jag tänkte bara säga R.I.P Gaston <3

tryck på bilden för att komma till hennes blogg.



Min vånning:
mitt skrivbord 
min TV och xbox som jag aldrig spelar.
mitt bord och Busan :)och datan
ena soffan
busan, soffa,soffa bord dator :D
fåtölj :)
nattduksbord
krämer,hårprodukter,nagellack,deo och sånt.. smink har jag i lådan under och
massa andra saker jag kan ju nt ha allt uppe :)
säng :)
mitt bord, eller vad man ska säga smycken smink och kläder :)


det var en liten visning av min våning, mitt rum, mitt vardagsrum och mitt skrivbord grej ? :)






vilken + länkutbyte?

hej alla söta bloggläsare :D <3
nu vill jag veta vilken ni tycker är finast:
ni kan bara skriva typ: första (som då är lila/svarta matilda)
eller : andra (alltså '/m')
eller: tredje(/matilda)
<3
tack så mkt om ni svarar !
och en fråga bara hur man bytar bilder på t ex. länkar, arkiv,senaste inläggen. ty sånt för jag har några jag vill ha :
tyckte dom va fina :)
a juste evelina 
tryck på bilden för att komma till hennes blogg. jag kan gärna fixa din blogg idag kke ? har jätte många bra ideer till headern jag lovar du kmr bli super nöjd ! :))
Nån fin aktiv blogg som vill ha länkutbyte ?
ska ha frågestund på bloggen idag :))
den avslutar när jag fått en massa frågor ! :)
(om jag nu får d ) <3


dagens inlägg :)

hej alla söta bloggläsare ! eller någon iaf....
Tack http://lindshe.blogg.se/ som är typ min första följare, ska nog försöka fixa en följe-knapp.
igår sov jag hos Ella vi hade det jätte mysigt, vi spelade typ yatzy hela kvällen, eller när jag kom så var Molly där och då hoppa vi lite studsmatta sen gick vi in och då stack molly och jag och ella gick upp och hade det mysigt. Och så cykla jag hem vid 12 typ och så ska jag kanske vara med Millie sötnosen som var jätte länge sen ! :)
Och imon ska jag städa mitt rumm och mitt vardagsrum, om ni vill kan jag ta kort på min mysiga våning och lägga upp så ni ser hur jag lever ? Då är det bara att kommentera eller att skicka ett mail till: [email protected]
eller så kan ni skicka ett meddelande på fb : Matilda Karlsson (Rut) och så har jag en bild och d är denna:
jag tänkte göra en idolbild till LINDSHE ?
och så ska jag göra en design till min och ciccis blogg ?
här är ett löshår som jag kanske vill ha det är biliga hårförlängningar där också så checka:
http://www.happyhair.se/syntethar/clip-on-volume/clip-on-volume-mini-brun?grp=802783
tänkte ladda upp lite bilder på min katt ? som kmr här :
jätte söta bilder på min katt Busan !




21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig

Hanna !
älskling ! :D
du är fiinast, <33


facebook gilla knapp

Efter lite test och forskning, har jag nu kommit fram till den perfekta och ultimata lösningen för att få en facebook gilla-knapp eller rekommendera-knapp på din blogg.se/webblogg.se-blogg.

Innan har jag ju skrivit hur du gör för att lägga in en knapp på inläggssidan, dvs där man kan kommentera, men nu har jag löst det hela med hur man ska göra för att få med knappen på bloggens startsida/framsida med och då givetvis kopplat till varje inlägg som visas.

Jag kommer att visa er båda varianterna, och med de olika koderna man skall ha för antingen gilla eller rekommendera.

Vi börjar med att lägga in en knapp tillhörande varje inlägg på framsidan, eller startsidan som vissa kallar det.

Gilla-knapp framsidan
1. Gå in i dina kodmallar.
bloggdesign blogg.se

2. Kopiera denna koden:

 

<script src="http://connect.facebook.net/sv_SE/all.js#xfbml=1"></script><fb:like href="din bloggadress här/${EntryPermaLink}" font="verdana" show_faces="false"></fb:like>


3. Klistra in koden i din kodmall, i mitt exempel så hamnar knappen nere vid permalink och kommentarslänken.
Då ska du leta upp <div class=”entrymeta”> och lägga in koden en rad under den kodraden.

4. I koden står det din bloggadress här och där ska du lägga in adressen till din egen bloggutan http://.

Det skall alltså se ut så här om din blogg heter mattildakarlsson.blogg.se:
Exempel: <script src=”http://connect.facebook.net/sv_SE/all.js#xfbml=1″></script><fb:like href=”
mattildakarlsson.blogg.se/${EntryPermaLink}” font=”verdana” show_faces=”false”></fb:like>

5. Om du vill att det ska vara ett annat typsnitt på texten på knappen, så ändrar du det där det står font=”verdana”. Du kan välja mellan dessa typsnitt: arial, lucida grande, segoe ui, tahoma, trebuchet ms och verdana.

Om du vill att det ska visas en ansiktsbild på de som har tryckt på knappen, då ändar du show_faces=”false” till show_faces=”true”.

6. Spara din kodmall, så ska du se att din knapp kommer ligga under varje inlägg på din blogg.

 

 

lycka till !



Svar till Lindshe och Evelina <3

Svar till  LINDSHE:  tackar ! (:
jag har också blogvin och jag tror jag följer din ? :)
gärna, min första följare :)
puss !
Svar till Evelina: gärna om jag får :)
ska göra mitt bästa :) <3Svar till  Lindshe :  tackar ! (:
Den här bloggen ser ju riktigt najs ut :)- Verkligen värt att lägga på minnet!
Jag älskar att hitta /läsa nya bloggar och jag är idag ute efter att lägga till bloggar på bloglovin som jag sedan kan följa :)

Det här är min bloglovinlänk -->> http://www.bloglovin.com/blog/1756797/lindshe om du vill följa min blogg :)
Skicka gärna din länk så att jag kan följa dig! Fett nyfiken :)

Puss!
svar till lindshe:
tackar :) hihi, jag har också blogvin och jag tror jag följer din ? :)
gärna, min första följare :)
puss !




Evelinas :Det skulle vara jättesnällt om du hjälpte mig med min blogg! :D <33
Asså typ som din! Du har oxå assnygg header! :D <3
Svar till Evelina: gärna om jag får :)
ska göra mitt bästa :) <3


dagens köp och outfit ! :)

info:

tröja- Gina tricot
kofta-gina tricot
tights- venne ?
ros hårnålar-H&M


Erik & Mackan tatuerar sig, kolla hela skiit kul !

HAHAH, knäckte mig första gången !


VINNAREN FÖR TÄVLINGEN !

nu  ska jag berätta vem som vann veckans blogg ! :)
http://mmalinbj.blogg.se
hon har en underbart fin och söt blogg, och är en av mina bästavänner och hon betyder, älskar dig !


dagen ! :@

hej alla sötA bloggläsare  :)
idag har jag blivit väckt vid halv 10 för vi skulle ut till firman och köra in ved och sen orka i nt mer så vi åkte hem vid 11.30 och nu kmr snart linnea och vi ska på STAN! :D ohoo, bässt ! och sen ikväll kke d blir älsklingen jennie :D <3
aja, PUSSOCHKRAM ! :D
ps. hur lägger man till katergorier ?


Jag och Amina har kul =D

hehe, jag och amina har kul ! :) <3


sista inlägget för dagen :)

hej på er gick ut typ 14.45 och så börja vi med veden, nu ska jag äta iaf,
pusshey !


gästblogg!

hejsan matildas läsare!
som ni ser så har matilda ny design!
det är jag hannah som har gjort den!
blev helt okey nöjd , får se vad matilda tycker!
men kolla gärna min blogg
(klicka på bilden så kommer ni till bloggen)
pusshey!


länka ?

hejsan alla söta !
jag har varit i skolan, fast d kke ni fattar ?
men dom två sista lektionerna fick Matilda så sjukt ont i magen, så jag kunde nt va med ella som jag egentligen skulle varit :/
har bara slappat hela dagen, imon är det sista dan innan PÅSKLOVET :) men några dar typ 3-4 ska jag och min familj fixa ved, asså vi tar in för vi eldar så det är varmt i huset :P men d går nog bara bra, mamma har iaf sagt att resten av påsklovet får jag sova över, vara med kompisar, och sånt kul :) Kanske gå på bio nån dag med några snälla, söta,goa människor ?
aja iaf ska kke  'lotta ut' vem som blir veckans blogg idag ? för igentligen ska jag ju göra d på lördag men då är jag ju ute med veden....  får se hur det blir med det.
någon som vet någon bra inte för dyr produkt till ansiktet som gör att man har ren och fin hy? skulle bli jätte glad om ni vet och säger det :))
tänkte ha en liten tävling nu när det är påsk, bara en kul grej liksom :D
aja pussochkram :D
vet nt vad jag mer ska säga
///matilda :)


Gött ;P

hejsan alla sööta ! idag har jag varit i skolan, helt okej, första lektionen prata vi halva och sen renskrev jag sagan och målade. sen senare hade mitt klassrum(tjejerna) tjejsnack för första gången, bara vi som fick godis !! Alla blev sjukt avundsjuka ;) sen simmade vi och sen cykla jag, ella,emma och adam hem tilsammans ;D och i kväll ska jag ha tränning, orkar egentligen nt :/


förlåt,,

tjenare söta bloggvänner :) förlåt att jag nt blogga igår, hade nt tid. va i skolan, efter d va jag med jennie, och sen fotbollstränning, hem och duscha och så :/ <3 nu sitter jag här med en halvsovande jennie, och idag i skolan va vi på teater med påskberget,håsten och furuberg, den va la sådär. det var skådespelare från afrika, och dom åt på vår skola och då krama jag och fanny en liten pojke och en liten flicka :D <3 idag händer inget typ, Puss och Kram ! //matilda


dagen :D

hej alla sötisar ! idag har jag först duchat (ångra mig) sen solat, sen satt upp studsmattan. Ringde jossan, hon kom och vi hoppade. sen stack vi till polisstationen där var jesper, munib och david. och så kom Felix och felicia vi mötte munib,david,jesper och vi vann stort ! (y sen gick dom och jag jossan, felix och felicia gick till felix :D <3' Hur var er dag ?


HUR!? hjälp ?

hejan.bara ett litet snabbt inlägg, hur lägger man upp videoinlägg ?
jag ska nog ut och sola i mitt blöta hår ! <3
eller ringa jennie ? :)


Nytt :)

hej, jag älskar att blogga. Flera inägg om dagen blire ju !
jag har varit på stan med Robin jag köpte ja det kommer bilder.
sen stack jag till Amina och så gick jag 6 och nu har jag ätit och snart är det lördagsmys, jag mste få tag i jennie och såga tt hon måste skicka  bilderna typ NU ! :)
häör kommer dagens köp:
hehe, hemmakvälls godis Finns inget bättre !
hårnålar från parelle :D
Mascara från parelle ' volume million lashes' har även en sån i guld. rekommenderas STORT dom är 'awesome'
hejdå sötasaker


TÄVLING !

lycka till ♥


HAHA

ASSÅ LOOOL ! Shiiit dööör, jag och amina kollade så jävla FAAAIL !


sommar !

hejsan, Ella stack vid tjugo i elva typ, stack till Robin,  jag ska vara med amina och sen kke eller jag vill gå på stan med min kära jennie :)
iaf, nu när man ser vädret så känner man att sommaren är på väg :D
jag gick med linne, kofta och leggings till robin. SKÖNT ! :D
jennie har fortfarande nt skickat bilderna till mej så kan nt lägga upp dom än :/
min  ONE PIECE kommer om 16 dagar den 25 april :)
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig
min hanna= sigrud ! <3
nu kom Amina och vi ska göra nått PUSSOCHKRAM ! / matilda & Amina


20e bilden: En bild på dina närmaste

och


youtube klipp :)



bloggtrafik.nu

Nu vill jag tipsa alla er där ute med blogg eller hemsida, ja iallafall en egen webbplats. Jag vill tipsa om den här sjukt bra sidan, bloggtrafik.nu där du kan käna ihop hur många besökare som helst. Enkelt och gratis! 
klicka här: http://www.bloggtrafik.nu/


dagen :)

hej alla söta bloggläsare ! :)
idag i skolan hade vi påsk fest, och då hade alla med sig 10-15 bakelser var. och så fick man typ ta och så, vi kollade också på film vi tittade på bröderna grimm för vi har jobbar med sagor i skolan nu och typ så. efter skolan var jag med jennie vi beställde en one piece till mig och det ska stå matilda  på den också ! :) jag och jennie tog bilder också så det kommer nån gång ! :D
en bild på den :
den rosa ! :)
och så cykla jag hem vid 18 och  snart kommer ella, och nu har vi gäster en i min klass och hans föräldrar och bror :)
pussochkram /matilda


TÄVLING !

hej, jag är med i en tävling där man har en chans att vinna en One Piece och älskar denna bloggäskarn: http://lavitadilovisa.blogg.se/index.html och One Piece dresserna man kan vinna är från:http://www.chillunited.se/collections/all-products
ville bara säga det, pusspuss :) <3333333333333


^^hårtips, typ ^^

varma föremål
om man är beroende av t ex hårfön,plattång,locktång ska man inte använda varma innehåll utan skydd, desto mer man plattar/lockar slits håret,
då kan håret slitas ut så man tillslut tappar håret inte bokstavligen men det växer inte och slits ut så det minskar. Platt hår kan man få utan plattång, om du nu vill ha långt hår också så är det  bättre att låta bli att platta håret, då växer håret & blir tyngre & plattare. Efter du duschat, kamma håret men en mjuk kam , låt det hänga bak på ryggen tills det torkar, låt bli att rufsa till håret, då blir de lockigt. Lockigt hår kan du få med  blött hår om du snurrar slingor hårt & sätter fast m en tofs eller låter d va. bra att ha under natten

ömtåligt hår
Om du nu har ett väldigt ömtåligt hår & är väldigt försiktig m det är d bra men tänk p att aldrig borsta det för mycket, det sliter, dessutom sliter det mycket på att färga håret & blekning mest. För att få d bästa resultatet är att inte färga d,platta,locka,hårfön eller något varmt föremål, gå upp på morgonen, borsta det sen gå till jobbet/skolan.

mjäll


Om du nu har mycket mjäll & besvär så är d bästa att inte använda hårspray eller parfym i håret. Det gör håret att bli fett & tillslut börjar klia, duscha varannan dag & använd mjäll schampo .



Schampo,balsam/hårinpackning

Många av alla svenskar tar schampo tills hela håret känns kletigt & proppad av schampo, men det är inte d bästa att göra egentligen. ju mer schampo du tar desto mer sliter d på håret, d räcker att ta en liten klick i håret. men d är mycket bättre  att ta mycket balsam, men inte i hårbotten, i balsam är det fett som kommer in i huden & blir känsligt, ta från öronen & ner & helst topparna, det är där d behövs mest. Hårinpackning är en bra produkt, men den ska man inte ta varannan dag man duschar, d bästa är att ta tre gånger i veckan, läs gärna texten på hårinpackning innan du använder den.


slitet


många grejor sliter av användbarsaker till håret, som t.ex hårspray, ju mer man tar sånt kan håret blekas & slitas, & speciellt om man ska borsta ut d direkt, duscha istället. Borsten sliter också för varje hårstrå du delar, slits på kanterna mer & mer. Schampo som sagt slits. varma föremål slits extra mycket, det är typ som en fiende för ditt hår. Toffsar slits m, men inte lika mycket som allt annat, d slit bara på d stället som den sitter. Hårnålar & hårspännen slits också där d sitter, efter den hårda kanten sitter så hårt slits håret, så för så mycket som förstör ditt hår, ta hand om ditt hår & va försiktig !


löshår


Löshår behandlas på många olika sätt. Men att få det bästa resultatet läs dethär!
Löshår, sätter på det, kammar det men en vanlig kam, plattar det, tar bort det lägger det i en låda.
shit hur kan man behandla äkta hår såhär efter ha köpt det för ett antal pengar?
det är de dummaste sättet du kan behandla hår på
Det finns också speciella borstar för slitet hår och löshår. Man ska ALDRIG borsta löshår men en vanlig borste, alltså en sådan som du själv använder till ditt hår. Den bästa borsten finns i frisörsalonger eller affärer, dem är nästan som en sopkvast
man ska börja borsta nerifrån och fortsätta uppåt. Dela upp håret och sätta de, om du nu måste platta eller locka det, ta skydd. Färga det bara en gång. Det är redan färgat en gång och riskerar att slitas mer.
Den påsen man fick löshåret i, när du inte använder de lägg ner det där.










jobbig dag...

tjena söötaste bloggläsare !
Jag har jobbat med historia provet, ma-provet och engelskan enda sen halv 3 efter skolan till halv 6... huuh skönt att jag är klar nu då, ska äta nu  !
PUSSOCHKRAM!


19e bilden: En person som är snygg.

Eric saade finns ju ingen sötare ! :)


Hiss eller diss ? + dagen med en bild ? :)

Handlingen är sport !
Dagens hiss: När man t ex kämpat på en viktig match och blir matchens lirare :)
Dagens Diss: när man förlorar en match, och sen glömt underkläder efter man duschat. :/
Det var dagens Hiss eller Diss? och nu kommer dagen i texter !



idag blev man väckt halv 7 och åt sen stack man till SWC med mamma och spela match mot pixbo  (gothia vinnarna) och förlora med 6-1 (skäms) iaf sen hem och duscha. (vi kom iaf till kvartsfinal) sen äta frukost slappa till 12.30 :D och då fixa jag mig och jag och Nikki stack till SWC 13.30 och kolla på finaler och träffa cicci och klara så satt vi med dom sen stack dom och vi spela lite innebandy på pauserna och passade och kollade när lagen spelade. vid 17.20 var vi hemma och så åt vi sen satte vi oss vid datan och nu stack hon nästan precis, har PROV på onsdag och torsdag !!!? :o kan inget på nått typ ju..... skiiiiit !
aja, puss på er alla. Bjuder på en liten bild också :
Fatta att jag varit NEGER !! :D <3 älskar att vara brruun det diggar nog alla ! :)


Warbergsspelen + bild

hej alla söta bloggläsare !
I helgen har jag spelat i warbergsspelen,
Fredags: 1-0 till oss mot Hindås :)
Lördags: mot pixbo 0-0. mot westbo 18-1 till oss. moy vernamo 2-1 till oss <3
Söndag: mot pixbo (andra laget) 6-1 till dom :((
men vi vann gruppen, och kom till kvartfinal :) <3
18e bilden: En bild på din fritid.
mitt vackra fotbollslag, jag är hon i pannband !


17e bilden: En ovanlig bild.



Warbergsspelen / Linnea w gästbloggar !

Hejhej ! :D
Nu har jag och Matilda (& dom andra i laget) spelat match mot Pixbo Wallenstam.
Det gick hyfsat bra, det blev 0-0 men vi fick ju iallafall 1 viktigt poäng :)
Och matchen igår mot Hindås blev det 1-0 till oss efter århundrades snyggaste mål av!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MATIIIIIIIIIILDA KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARLSSSOOOOOOOOON =DDDDDDD !
PUSSOCHKRAMgummibanan,               § ,
/pEEEEACE
hejhopp käka snopp


cecilia

hej alla söta bloggläsare :)
nu sitter jag här med cicci och sålt ALLA varbergs kort, jag har tjänat 500 kr + månads peng 200 kr
SVINRIK


frågestund på bloggen,

fråga på nu ! <3
en vecka sen slutar den


dagen blir så här ;)

hej alla söta bloggläsare. <3
nu har jag kommit hem från alla söta/kramiga i skolan :/
vid fem ska jag vara med Nikki och sälja vbgskort, och vid sju cyklar jag hem.
vid halv 11 i kväll ska jag såela match i warbergs spelen på SWC :D
kolla ?
nu ska jag göra lite bilder på 'hiss & diss' och 'veckans frågestund' :D
//matilda <3


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!