^^hårtips, typ ^^

varma föremål
om man är beroende av t ex hårfön,plattång,locktång ska man inte använda varma innehåll utan skydd, desto mer man plattar/lockar slits håret,
då kan håret slitas ut så man tillslut tappar håret inte bokstavligen men det växer inte och slits ut så det minskar. Platt hår kan man få utan plattång, om du nu vill ha långt hår också så är det  bättre att låta bli att platta håret, då växer håret & blir tyngre & plattare. Efter du duschat, kamma håret men en mjuk kam , låt det hänga bak på ryggen tills det torkar, låt bli att rufsa till håret, då blir de lockigt. Lockigt hår kan du få med  blött hår om du snurrar slingor hårt & sätter fast m en tofs eller låter d va. bra att ha under natten

ömtåligt hår
Om du nu har ett väldigt ömtåligt hår & är väldigt försiktig m det är d bra men tänk p att aldrig borsta det för mycket, det sliter, dessutom sliter det mycket på att färga håret & blekning mest. För att få d bästa resultatet är att inte färga d,platta,locka,hårfön eller något varmt föremål, gå upp på morgonen, borsta det sen gå till jobbet/skolan.

mjäll


Om du nu har mycket mjäll & besvär så är d bästa att inte använda hårspray eller parfym i håret. Det gör håret att bli fett & tillslut börjar klia, duscha varannan dag & använd mjäll schampo .



Schampo,balsam/hårinpackning

Många av alla svenskar tar schampo tills hela håret känns kletigt & proppad av schampo, men det är inte d bästa att göra egentligen. ju mer schampo du tar desto mer sliter d på håret, d räcker att ta en liten klick i håret. men d är mycket bättre  att ta mycket balsam, men inte i hårbotten, i balsam är det fett som kommer in i huden & blir känsligt, ta från öronen & ner & helst topparna, det är där d behövs mest. Hårinpackning är en bra produkt, men den ska man inte ta varannan dag man duschar, d bästa är att ta tre gånger i veckan, läs gärna texten på hårinpackning innan du använder den.


slitet


många grejor sliter av användbarsaker till håret, som t.ex hårspray, ju mer man tar sånt kan håret blekas & slitas, & speciellt om man ska borsta ut d direkt, duscha istället. Borsten sliter också för varje hårstrå du delar, slits på kanterna mer & mer. Schampo som sagt slits. varma föremål slits extra mycket, det är typ som en fiende för ditt hår. Toffsar slits m, men inte lika mycket som allt annat, d slit bara på d stället som den sitter. Hårnålar & hårspännen slits också där d sitter, efter den hårda kanten sitter så hårt slits håret, så för så mycket som förstör ditt hår, ta hand om ditt hår & va försiktig !


löshår


Löshår behandlas på många olika sätt. Men att få det bästa resultatet läs dethär!
Löshår, sätter på det, kammar det men en vanlig kam, plattar det, tar bort det lägger det i en låda.
shit hur kan man behandla äkta hår såhär efter ha köpt det för ett antal pengar?
det är de dummaste sättet du kan behandla hår på
Det finns också speciella borstar för slitet hår och löshår. Man ska ALDRIG borsta löshår men en vanlig borste, alltså en sådan som du själv använder till ditt hår. Den bästa borsten finns i frisörsalonger eller affärer, dem är nästan som en sopkvast
man ska börja borsta nerifrån och fortsätta uppåt. Dela upp håret och sätta de, om du nu måste platta eller locka det, ta skydd. Färga det bara en gång. Det är redan färgat en gång och riskerar att slitas mer.
Den påsen man fick löshåret i, när du inte använder de lägg ner det där.











Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!